مطبخ المعلمة
  • Home
  • Features
  • _Multi DropDown
  • __DropDown 1
  • __DropDown 2
  • __DropDown 3
  • _ShortCodes
  • _SiteMap
  • _Error Page
  • Documentation
  • _Web Doc
  • _Video Doc
  • Download This Template
الصفحة الرئيسيةفراخ ولحومالارانب المحمرة

الارانب المحمرة

.. 3:37 ص
  • الوقت

    • وقت التحضير : 10 دقائق
    • وقت الطهي : 15 دقيقة
    • الوقت الكلى : 25 دقيقة

      المقادير

      • 3 x معلقة كبيرة سمن (للتحمير)
      • 2 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم)
      • 2 x عدد حبهان
      • 2 x كوب ماء (للسلق)
      • 1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
      • 1 x عدد بصلة مفرومة
      • 1 x عدد أرنب (مقطع)
      • 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
      • 1 x عدد فص مستكة

        الخطوات

        1. أول حاجة هنسلق الارنب بعد ما نقطعة : هنضع الماء في حلة و نضيف إليه البصل و الملح و الفلفل و المستكة و الحبهان و نسيبها تغلي
        2. و دلوقتي هنغسل الارنب كويس بالماء و الدقيق و بعد ما تغلي الماء هنضع فيه الارنب و نسيبة حتى ينضج مع نزع الريم كل ما يظهر
        3. بعد كده هنرفع قطع الارنب من الماء بعد تمام السلق و نسيبه يبرد شوية
        4. بعدين هنحمره في السمن بعد قدحه في الطاسة
        5. ثم يقدم في سيرفيس على فرشة من البقدونس و بألف هنا
Tags:
فراخ ولحوم
  • Facebook
  • Twitter
  • أحدث

  • أقدم

قد تُعجبك هذه المشاركات

إرسال تعليق

0 تعليقات

Social Plugin

Popular Posts

Technology Jobs

3/Technology/post-list

Categories

Tags

Footer Menu Widget

  • Home
  • About
  • Contact Us

Social Footer Widget

Created By SoraTemplates | Distributed By Gooyaabi Templates