الارانب المحمرة
-
الوقت
- وقت التحضير :
- وقت الطهي :
- الوقت الكلى :
المقادير
- 3 x معلقة كبيرة سمن (للتحمير)
- 2 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم)
- 2 x عدد حبهان
- 2 x كوب ماء (للسلق)
- 1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
- 1 x عدد بصلة مفرومة
- 1 x عدد أرنب (مقطع)
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
- 1 x عدد فص مستكة
الخطوات
- أول حاجة هنسلق الارنب بعد ما نقطعة : هنضع الماء في حلة و نضيف إليه البصل و الملح و الفلفل و المستكة و الحبهان و نسيبها تغلي
- و دلوقتي هنغسل الارنب كويس بالماء و الدقيق و بعد ما تغلي الماء هنضع فيه الارنب و نسيبة حتى ينضج مع نزع الريم كل ما يظهر
- بعد كده هنرفع قطع الارنب من الماء بعد تمام السلق و نسيبه يبرد شوية
- بعدين هنحمره في السمن بعد قدحه في الطاسة
- ثم يقدم في سيرفيس على فرشة من البقدونس و بألف هنا
0 تعليقات